به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، به مناسبت بزرگداشت مقام معلم، مراسم آیین تجلیل از اساتید دانشکده رسانه خبرگزاری فارس روز دوشنبه در محل این دانشکده با حضور پیام تیرانداز مدیرعامل خبرگزاری فارس، محسن بنیهاشمی ریاست دانشکده فارس و جمعی از اساتید برگزار شد.
در این مراسم پیام تیرانداز مدیرعامل خبرگزاری فارس ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و هفته معلم درباره حوزه رسانه گفت: نسبت دانشکده فارس با خبرگزاری فارس مانند نسبت پادگان دوکوهه با خط مقدم شلمچه است. این بدان معناست است که ما انتظار داریم افرادی که در دانشکده فارس تربیت میشوند سربازان آینده جنگ همهجانبهای باشند که ما امروز شاهد آن هستیم، جنگی که ابزار آن تفنگ و بمب نیست بلکه ابزار آن رسانه است.
وی افزود: انقلاب اسلامی در عمر چهلساله خود پیشرفتهای حائز اهمیتی را داشته که بسیاری از این پیشرفتها برای مردم ملموس نشده است. شاید به این دلیل است که فضای رسانهای ما به اندازه کافی رشد پیدا نکرده و نیاز به اقدام جدی دارد.
مدیرعامل خبرگزاری فارس در ادامه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب بیان کرد: رهبری فرمودند که باید بر روی تربیت نیروی انسانی کار شود. پس با توجه به سخنان رهبری سهم ما به عنوان یک رسانه در تربیت نیرو چقدر است؟ ما باید برای فارس چه کنیم؟ ما باید یک رسانه انقلابی موثر داشته باشیم، رسانهای که دشمن و جریانات رقیب را به این تکاپو بیندازد که به جای تحریمهای موشکی و هستهای ما، به سراغ رسانههای ما بیایند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر رسانههای ما از غرب کپیبرداری میکنند. یقینا این رسانهها نمیتوانند الگوی مناسبی برای الگوبرداری ما باشند. اگر ما بخواهیم از آنها به عنوان الگو استفاده کنیم مسیر درستی را نپیمودیم. ما نیاز به یک مدل اسلامی و بومی برای رسانهمان داریم.
مدیرعامل خبرگزاری فارس گفت: به عنوان گام اول دوستانی که میخواهند در فضای رسانهای انقلابی شرکت کنند باید بدانند که ما این موضوع را که “هدف وسیله را توجیه میکند” را قبول نداریم و نمی توانیم برای دفاع از مقدساتمان از دروغ استفاده کنیم.
وی افزود: مسئله مهم دیگر بحث صداقت است. ما انتظار داریم خروجیهای دانشکده ما قائل به صداقت باشند.
تیرانداز با اشاره به بحث استقلال گفت: جوان های بعد از انقلاب حس شیرین استقلال را نچشیدهاند و همانند انسان سالمی هستند که چون مریضی نداشته از سلامتی لذت نمیبرد. لذا استقلال جزو مفاهیمی است که در جمع دانشجویان ما و افرادی که تربیت میشوند به عنوان پیوستهای فرهنگی منتقل میشود.
مدیرعامل خبرگزاری فارس با تاکید بر اینکه ما باید فضای مادی، نگاه روزمرگی و اشتغال را از همین پایه آموزشی اصلاح کنیم، گفت: دانشجویی که وارد حوزه رسانه و عرصه خبر میشود باید با یک رسالتی وارد شود.
وی ادامه داد: رسانه برای ما معبد است. فضای رسانهای ما باید از پرداختن به موضوعات سطحی دوری کند و به مسائل عمیق و ریشهدار بپردازد.
تیرانداز با اشاره به خبر خوب، گفت: منظور ما از خبر خوب این نیست که مشکلات را نبینیم بلکه مشکلات باید به گونه ای بیان شود که اصلاحی اتفاق بیفتد نه این که فقط درد را بگوییم و رها کنیم و یاس را در جامعه به وجود بیاوریم.
وی در پایان صحبتهای خود گفت: پیشرفت واقعی زمانی رخ میدهد که هر کدام از ما در هر جایگاهی که هستیم کار خود را به درستی انجام دهیم. خودسازی مهمترین رسالت معلمی و اساتید است.
انتهای پیام/