به گزارش خبرگزاری فارس استان تهران از شهرقدس، غلامرضا یاوندعباسی امشب در همایش درختکاری به یاد شهدا که در سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس برگزار شد، با بیان اینکه موضوع درختکاری را بهانهای قرار دادند برای یاد کردن از شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار داشت: من معتقدم در اینگونه مراسم صحبت کردن در خصوص پیام شهدا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که از ما چه میخواستند و آیا ما توانستیم به ارزشهای مدنظر شهدا عمل کنیم.
وی با تأکید بر تجزیه و تحلیل در خصوص گفتمان شهدا در یک محیط علمی و دانشگاهی، بیان کرد: از بررسی وصیتنامه شهدا میتوان پی برد که گفتمان شهدا چیست و از ما چه انتظاری دارند.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران با بیان اینکه گفتمان شهدا یک گفتمان انقلابی است، تصریح کرد: گفتمان انقلابی عاری از دنیاطلبی و دنیاگرایی است که لایههای آشکار و پنهان بسیاری در وصیتنامه شهدا دیده میشود که پیام شهدا بهترین راه مقابله با جنگ نرم و دشمن را میتواند، فراهم کند.
یاوندعباسی با توجه به وجوه مشترک توصیههای شهدا در وصیتنامههایشان گفت: ۹۸ درصد پیام شهدا در وصیتنامههایشان از یک بسیجی ۱۳ ساله تا ۸۰ ساله عموماً توصیههای معنوی بوده است.
وی با بیان اینکه شهدا در این گفتمان بر موضوع ولایتپذیری تأکید کردند، اظهار داشت: آن چیزی که شهدا میخواهند تبعیت از امام، قرار گرفتن در مسیر شهدا، دفاع از اسلام، استکبارستیزی و وحدت و همدلی است که در جامعه امروز ما تمام ادیان، مذاهب و گرایشهای سیاسی با تمام سلیقهها بتوانند وحدت خود را برای ارتقای منزلت ایران اسلامی و رفع مشکلات جامعه حفظ کنند.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران با اشاره به واقعه کربلا بهعنوان الگوی تاریخی شهدا تصریح کرد: شهدا در وصیتنامههای خود به فرهنگ سرخ یا همان قیام عاشورا اشاره کردند و به فرهنگ سبز یا همان ظهور منجی بشریت (عج) وعده دادند.
یاوندعباسی با توجه به توصیه شهدا بر وفاداری و انقلابی ماندن بیان کرد: خیلیها در ظهور انقلاب اسلامی نقش داشتند اما انقلابی نماندند، انقلابی ماندن از اصول گفتمان شهدا است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه انقلاب اسلامی، انقلابی بود که در آن دانشجویان و حوزویهای نقش داشتند، گفت: امروز بالغ بر ۵ هزار دانشجوی شهید شناسایی شده است و بیش از ۲ هزار شهید مدافع حرم داریم که پنج درصد آنها دانشجو هستند.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران افزود: دانشگاهها بهترین محیط برای انجام کارهای علمی و پژوهشی در راستای شناختن شهدا و آشتی دادن فرهنگ ایثار و شهادت با مصادیق عمومی است.
انتهای پیام/ج/۲۳۴۶